Wimperextentions

Sta op en schitter met prachtige wimperextensions die je ogen laten stralen als nooit tevoren! Met wimperextensions bespaar je ’s ochtends tijd en ben je altijd klaar voor elke gelegenheid. Geef je wimpers een boost en laat ons je verwennen met deze luxe behandeling en ontdek de magie van volle wimpers zonder mascara.

Afspraak maken

Wat zijn wimperextentions

Wimperextensions zijn losse wimpers die haartje voor haartje op de eigen wimpers worden geplaatst. De wimperextensions verlengen en verdikken je eigen wimpers, waardoor je een heel mooi en natuurlijk effect krijgt. Je kunt alles met de wimpers doen, zoals zwemmen, sporten en douchen. De lijm heeft namelijk een sterke hechtingskracht en kan dus behoorlijk wat hebben. Echter dienen de wimpers en de lijm goed verzorgd te worden voor het beste resultaat.

I woke up like this

Behandelingen

Afspraak maken

De voordelen van wimperextentions

Werkwijze

Voorafgaand aan een wimperextensions behandeling luisteren wij naar de wensen van de klant en geven wij advies welke extensions het beste passen bij jouw ogen. Wimperextensions zijn losse wimpers die haartje voor haartje op de eigen wimpers worden geplakt.

Het is belangrijk om de wimperextensions goed te verzorgen om de levensduur te verlengen. Vermijd water gedurende de eerste 2 uur na de behandeling en gebruik geen vettige make-up of lotions in de buurt van de ogen.

Laat de wimperextensions op tijd opvullen en verwijder ze nooit zelf om beschadigingen te voorkomen.

Afspraak maken

Veelgestelde vragen

Nee, Wimperextensions zijn niet schadelijk voor de eigen wimpers. Het is echter wel belangrijk dat de Wimperextensions door een gecertificeerde wimperstyliste worden gezet. Daarnaast is het van groot belang dat de klant niet in de ogen wrijft of aan de extensions trek om schade aan de eigen wimpers te voorkomen.

Nee, laat te allen tijde de Wimperextensions zorgvuldig verwijderen door een gecertificeerde wimperstyliste. Dit om te voorkomen dat de eigen wimpers onbeschadigd blijven.

Wimperextensions zijn bestaan tegen douchen, zwemmen, zon, zee, zweet en zelfs de sauna is geen enkel probleem! De lijm waarmee de Wimperextensions geplaatst worden is bijzonder sterk en waterproof. Enkel de eerste 2 uur na plaatsing mogen de Wimperextensions niet nat worden, de lijm dient nog uit te harden.

Dat is per persoon verschillend. De groeicyclus van de natuurlijke wimper is gemiddeld 6 tot 9 weken. Dit betekent dat met 6 tot 9 weken al jouw eigen wimpers vernieuwd zijn. Omdat we elke dag wimpers verliezen door deze cyclus en de Wimperextensions elke dag verder uitgroeien, is het van belang om optijd de Wimperextensions op te vullen. Dit om te voorkomen dat de Wimperextensions gaan hangen of te zwaar worden voor de eigen wimpers. Ons advies hierin is om ongeveer om de 2-3 weken de Wimperextensions op te vullen.

Helaas zijn Wimperextensions niet geschikt voor iedereen. Klanten met oogziektes of erg weinig eigen wimperhaartjes zijn niet geschikt voor Wimperextensions. Ook wanneer er sprake is van broze of hele dunne wimpers kan het zijn dat wij als advies mee moeten geven om geen Wimperextensions te plaatsen. Twijfel jij of Wimperextensions iets voor jou is? Aarzel dan niet om ons te benaderen voor advies.